М'ясо по-запорізьки
- М´ясо свинина 0.5 кг
- Майонез 125 г
- Гірчиця 50 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Перець
М'ясо нарізати на порційні шматки і злегка відбити.
Цибулю нарізати півкільцями.
Приготувати маринад: змішати майонез, гірчицю, сіль і перець.
Потім м'ясо покласти у маринад і перемішати.
Викласти у каструльку шари м'яса, чергуючи їх із цибулею. Залишити на ніч.
Швидко обсмажити м’ясо на гарячій сковороді із двох сторін.
Скласти м’ясо у каструльку, додати мариновану цибулю і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин.
Можна на дно горщика покласти трохи цибулі.
На цибулю - м'ясо.
Зверху м'ясо можна ще раз прикрити шаром цибулі.
Запікати у нагрітій до 200 градусів духовці 40-45 хвилин.
Простые рецепты: рождественская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Крабовый Салат. Рецепты - салат з свинячим язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Купить вишню, цены: рецепт торту пяна вишня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter