М'ясо по-запорізьки

ДРУГІ СТРАВИ
668 М'ясо по-запорізьки
Фото - М'ясо по-запорізьки
інгредієнти:
  • М´ясо свинина 0.5 кг
  • Майонез 125 г
  • Гірчиця 50 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сіль
  • Перець

М'ясо по-запорізьки інгредієнти М'ясо нарізати на порційні шматки і злегка відбити.

Цибулю нарізати півкільцями.

М'ясо по-запорізьки Приготувати маринад: змішати майонез, гірчицю, сіль і перець.

фото М'ясо по-запорізьки Потім м'ясо покласти у маринад і перемішати.

М'ясо по-запорізьки М'ясо свинина Викласти у каструльку шари м'яса, чергуючи їх із цибулею. Залишити на ніч.

М'ясо по-запорізьки Майонез Швидко обсмажити м’ясо на гарячій сковороді із двох сторін.

М'ясо по-запорізьки Гірчиця готова Скласти м’ясо у каструльку, додати мариновану цибулю і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин.

Можна на дно горщика покласти трохи цибулі.

М'ясо по-запорізьки Цибуля ріпчаста На цибулю - м'ясо.

М'ясо по-запорізьки Сіль Зверху м'ясо можна ще раз прикрити шаром цибулі.

М'ясо по-запорізьки Перець Запікати у нагрітій до 200 градусів духовці 40-45 хвилин.

М'ясо по-запорізьки

М'ясо по-запорізьки

Простые рецепты: рождественская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.

Крабовый Салат. Рецепты - салат з свинячим язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Купить вишню, цены: рецепт торту пяна вишня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter