М'ясо "По-юарськи"

ДРУГІ СТРАВИ
627 М'ясо "По-юарськи"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Картопля 6 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 15 зуб.
  • Розмарин (свіжий) 1 пуч.
  • Спеції (сіль, перець чорний)
  • Олія оливкова

М'ясо М'ясо промити, намазати спеціями (сіль, перець, розмарин).

Залишити на ніч у холодильнику, щоб воно промаринувалося.

М'ясо Моркву очистити і нарізати великими брусками.

Часник очистити, залишити зубчики цілком, різати не треба.

фото М'ясо Картоплю очистити, помити, нарізати досить великими шматками і посолити, можна обсипати розмарином

 

М'ясо Всі підготовлені інгредієнти укласти у рукав для запікання. М'ясо перед закладкою в рукав змастити оливковою олією.

Якщо використовувати свіжий розмарин, то закласти його у рукав великими стеблами. Можна покласти і стебла свіжого кропу.

М'ясо Відправити підготовлений рукав у духовку на 1-1,5 години при температурі 200-210 градусів. Якщо м'ясо без кісточки, можна час скоротити до однієї години.

Зверху на рукаві зробити кілька проколів, щоб він не лопнув під час запікання.

М'ясо Готове м'ясо подавати на великій тарілці, прикрасити зеленню.

печеня в горщиках

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рождественские выпечки. Выпечка оптом.

www.recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство

Кухня Украинском стиле. Блюда Украинской кухни с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter