М'ясо "По-юарськи"
- Баранина 1 кг
- Картопля 6 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 15 зуб.
- Розмарин (свіжий) 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець чорний)
- Олія оливкова
М'ясо промити, намазати спеціями (сіль, перець, розмарин).
Залишити на ніч у холодильнику, щоб воно промаринувалося.
Моркву очистити і нарізати великими брусками.
Часник очистити, залишити зубчики цілком, різати не треба.
Картоплю очистити, помити, нарізати досить великими шматками і посолити, можна обсипати розмарином
Всі підготовлені інгредієнти укласти у рукав для запікання. М'ясо перед закладкою в рукав змастити оливковою олією.
Якщо використовувати свіжий розмарин, то закласти його у рукав великими стеблами. Можна покласти і стебла свіжого кропу.
Відправити підготовлений рукав у духовку на 1-1,5 години при температурі 200-210 градусів. Якщо м'ясо без кісточки, можна час скоротити до однієї години.
Зверху на рукаві зробити кілька проколів, щоб він не лопнув під час запікання.
Готове м'ясо подавати на великій тарілці, прикрасити зеленню.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рождественские выпечки. Выпечка оптом.
www.recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Кухня Украинском стиле. Блюда Украинской кухни с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter