М'ясо по-японськи
703
інгредієнти:
- М´ясо (курячі грудки) 500 г
- Лимон 0.5 шт.
- Соєвий соус
- Олія оливкова
- Часник 2 зуб.
- Гвоздика
- Карі
- Мед
М'ясо нарізати вузькими скибочками.
Зробити соус для маринаду: оливкова олія, соєвий соус, сік 0,5 лимона + мед, додати гвоздику і карі. Маринувати 10-15 хвилин.
На сковорідці обсмажити часник з олією.
Викласти м'ясо, смажити по 2 хвилини з кожного боку.
Крем для торта из йогуртаЭфирные масла, кремы
Картинки фк Спартак м. Спартак картинки команды.
Рецепт торта з чорносливомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі