М'ясо по-японськи

ДРУГІ СТРАВИ
703 М'ясо по-японськи
Фото - М'ясо по-японськи
інгредієнти:
  • М´ясо (курячі грудки) 500 г
  • Лимон 0.5 шт.
  • Соєвий соус
  • Олія оливкова
  • Часник 2 зуб.
  • Гвоздика
  • Карі
  • Мед

М'ясо по-японськи інгредієнти

М'ясо по-японськи М'ясо нарізати вузькими скибочками.

Зробити соус для маринаду: оливкова олія, соєвий соус, сік 0,5 лимона + мед, додати гвоздику і карі. Маринувати 10-15 хвилин.

фото М'ясо по-японськи На сковорідці обсмажити часник з олією.

М'ясо по-японськи М'ясо Викласти м'ясо, смажити по 2 хвилини з кожного боку.

М'ясо по-японськи Лимон

 

Крем для торта из йогуртаЭфирные масла, кремы

Картинки фк Спартак м. Спартак картинки команды.

Рецепт торта з чорносливомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить вкусный шашлык - классический торт наполеон рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter