М'ясо по-японськи
- Яловичина 1 кг
- Капустa білоголова 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Кунжут 0.5 скл.
- Соєвий соус
- Олія соняшникова
М'ясо добре промити, покласти у ємність і залити мінеральною водою, поставити у прохолодне місце на ніч.
М'ясо порізати брусочками упоперек волокон, як на бефстроганов.
Цибулю порізати тонко півкільцями.
Капусту тонкими смужками ~ 7-8 см, потім трохи присолити і злегка віджати.
Перець - брусочками.
Змішати олію і соєвий соус, довести до кипіння. У киплячу олію поклатси м'ясо і смажити до утворення рум'яної скоринки.
До м'яса додати цибулю, смажити до золотистого кольору.
Коли цибуля обсмажиться, додати кунжут.
Додати болгарський перець.
Коли перець трохи обсмажиться, зменшити вогонь і додати капусту.
Смажити до готовності капусти.
Все смажити на сильному вогні постійно перемішуючи.
Не солити, кришкою не накривати.
Очень вкусные закуски: салати та закуски.
Рецепты салатов - американские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
www.recepti.biz.ua очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter