М'ясо по-японськи

ДРУГІ СТРАВИ
916 М'ясо по-японськи
Фото - М'ясо по-японськи
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Капустa білоголова 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Кунжут 0.5 скл.
  • Соєвий соус
  • Олія соняшникова

М'ясо по-японськи інгредієнти

М'ясо добре промити, покласти у ємність і залити мінеральною водою, поставити у прохолодне місце на ніч.

М'ясо по-японськи М'ясо порізати брусочками упоперек волокон, як на бефстроганов.

фото М'ясо по-японськи Цибулю порізати тонко півкільцями.

Капусту тонкими смужками ~ 7-8 см, потім трохи присолити і злегка віджати.

Перець - брусочками.

М'ясо по-японськи Яловичина Змішати олію і соєвий соус, довести до кипіння. У киплячу олію поклатси м'ясо і смажити до утворення рум'яної скоринки.

М'ясо по-японськи Капустa белокoчанная До м'яса додати цибулю, смажити до золотистого кольору.

М'ясо по-японськи Цибуля ріпчаста Коли цибуля обсмажиться, додати кунжут.

М'ясо по-японськи Перець болгарський Додати болгарський перець.

М'ясо по-японськи Кунжут Коли перець трохи обсмажиться, зменшити вогонь і додати капусту.

Смажити до готовності капусти.

М'ясо по-японськи Соєвий соус Все смажити на сильному вогні постійно перемішуючи.

Не солити, кришкою не накривати. 

 

 

Очень вкусные закуски: салати та закуски.

Рецепты салатов - американские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.

салати з язика з фото

рецепти гарячих страв

картинки пицца

www.recepti.biz.ua очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter