М'ясо по-японськи

ДРУГІ СТРАВИ
665 М'ясо по-японськи
Фото - М'ясо по-японськи
інгредієнти:
  • Кефір 500 мл
  • М´ясо (свинина пісна) 500 г
  • Часник 2 зуб.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сода 1 ч.л.
  • Борошно пшеничне 8 ст.л.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

М'ясо по-японськи інгредієнти М'ясо нарізати маленькими кубиками, розміром не більше 1х1 см.

М'ясо по-японськи З'єднати яйця, соду, кефір, додати дрібку солі, борошно, щоб вийшло тісто консистенції як на оладки.

фото М'ясо по-японськи Часник очистити, подрібнити.

М'ясо по-японськи Кефір Додати у тісто нарізане м'ясо і подрібнений часник.

М'ясо по-японськи М'ясо Моркву, свіжу картоплю і цибулю очистити, все натерти на дрібній тертці або у блендері (подрібнювачі).

М'ясо по-японськи Часник Овочеву масу викласти у тісто із м'ясом.

М'ясо по-японськи Яйце куряче Ретельно перемішати.

М'ясо по-японськи Сода На розпечену сковороду налити олію, ложкою викласти тісто. Накрити кришкою і на невеликому вогні смажити з одного боку до золотистої скоринки, потім акуратно перевернути на інший бік, накрити кришкою і смажити до готовності.

 

Оригинальные Кремы: крем с манкой для торта. Купить кондитерку.

Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты на праздничный стол - рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.

МайонезПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter