М'ясо по-японськи
- Кефір 500 мл
- М´ясо (свинина пісна) 500 г
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сода 1 ч.л.
- Борошно пшеничне 8 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
М'ясо нарізати маленькими кубиками, розміром не більше 1х1 см.
З'єднати яйця, соду, кефір, додати дрібку солі, борошно, щоб вийшло тісто консистенції як на оладки.
Часник очистити, подрібнити.
Додати у тісто нарізане м'ясо і подрібнений часник.
Моркву, свіжу картоплю і цибулю очистити, все натерти на дрібній тертці або у блендері (подрібнювачі).
Овочеву масу викласти у тісто із м'ясом.
Ретельно перемішати.
На розпечену сковороду налити олію, ложкою викласти тісто. Накрити кришкою і на невеликому вогні смажити з одного боку до золотистої скоринки, потім акуратно перевернути на інший бік, накрити кришкою і смажити до готовності.
Оригинальные Кремы: крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты на праздничный стол - рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
МайонезПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter