М'ясо по-угорськи
- Філе яловиче (телятини) 0.8 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби 250 г
- Вино червоне 1 скл.
- Томатна паста 2 скл.
- Олія рослинна 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Філе яловичини нарізати упоперек волокон на шматки товщиною 1,5 см. Гарно відбити металевим молотком.
Кожен шматок трохи присипати чорним перцем і скласти відбите м'ясо гіркою. Залишити на 5 хвилин.
Потім обсмажити м'ясо на сухій розпеченій сковороді на максимальному нагріві, приблизно по 1-2 хв із кожної сторони. Шматок м'яса, кинутий на розпечену сковороду спочатку прилипає до неї, а коли його вільно можна зрушити - час перевертати.
Цибулю нарізати товстенькими кільцями й обсмажити в олії до золотистого кольору, додати томатну пасту і відставити. Гриби в залежності від виду використовувати або сирими, або заздалегідь відвареними.
У каструльку укласти шар цибулі і нарізаних грибів, на нього - м'ясо, знову - гриби, цибулю, м'ясо. Так до кінця. Верхній шар - цибуля.
У вино додати сіль, червоний перець і сік, який встиг виділитися із обсмаженого м'яса. Залити цю суміш у каструльку, накрити кришкою і тушкувати при слабкому кипінні близько 30 хв. Якщо вина замало, можна долити трохи води, щоб продукти у каструльці були трохи прикриті.
Ніжне і ароматне м'ясо подавати із соусом, в якому воно тушкувалося, зеленню, можна із відвареною картоплею.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua рецепты салат морепродукты
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Рецепты блюда на рождествоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни.
Майонез домашнего приготовления. Майонез домашний рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter