М'ясо "По-царськи"

ДРУГІ СТРАВИ
639 М'ясо "По-царськи"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Картопля 8 шт.
  • Свинина (без кістки) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Майонез (оливковий) 250 г
  • Сметана (15%) 250 г
  • Кетчуп 2 ст.л.
  • Вода (вершки) 500 мл

М'ясо промити, нарізати на середні шматки і добре відбити. Посолити, поперчити і добре укласти у форму для запікання.

Цибулю нарізати тонкими півкільцями, більшу частину рівномірно викласти на м'ясо, полити майонезом (125 г).

Картоплю нарізати тонкими кружечками. Викласти на майонез так, щоб один кружечок картоплі наполовину закривав інший. Посолити.

Приготувати соус: змішати залишений майонез, сметану, кетчуп і воду (або вершки).

На картоплю викласти залишену цибулю. Полити соусом і випікати у духовці 1 годину при 200 градусах.

Можна посипати перед випіканням тeртим сиром.

Готовим со вкусом - рецепты выпечки на рождество.

Мультиварка Philips - кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.

Скумбрия в маринаде рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепт салата вкуснятинаРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепт приготовления пиццы с картинками. Картинки еда пицца.

Шашлык из куриных сердец с соевым соусомРецепты шашлыков на любой вкус. Удивите друзей, порадуйте близких! Смелее

Готовим дома кулинарный сайт здесь