М'ясо по-тосканськи

ДРУГІ СТРАВИ
833 М'ясо по-тосканськи
Фото - М'ясо по-тосканськи
інгредієнти:
  • Яловичина (телятина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Кефір
  • Петрушка
  • Олія рослинна
  • Сіль

М'ясо по-тоськанські інгредієнти

 

М'ясо по-тоськанські Моркву натерти на крупній тертці.

фото М'ясо по-тоськанські Цибулю нарізати півкільцями.

М'ясо по-тоськанські Яловичина Смажити на повільному вогні.

М'ясо по-тоськанські Лукрепчатий М'ясо зачистити від жилок.

М'ясо по-тоськанські Моркoвь Нарізати порційними шматочками приблизно із сірникову коробку.

М'ясо по-тоськанські Кефір Збільшити вогонь під сковорідкою і додати туди м'ясо.

М'ясо по-тоськанські Петрушка Перемішати.

М'ясо по-тоськанські Маслорастітельное М'ясо обсмажити до напівготовності.

М'ясо по-тоськанські Сіль Скласти у жаровню.

М'ясо по-тоськанські Залити кефіром.

М'ясо по-тоськанські Повністю покрити м'ясо. Відправити у духовку при 180-200 градусах на годину, або більше.

М'ясо по-тоськанські Дістати, додати петрушку, витримати хвилин 5.

М'ясо по-тоськанські

М'ясо по-тоськанські

салати з бринзою

Куриные отбивные с помидорами. Каллории куриная отбивная.

Мультиварки для выпечки: праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепты салатов на любой вкус: самые вкусные мясные салаты. Куриный салат с капустой и изюмом.

Рецепты с фото: рецепты мясных закусок с фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter