М'ясо по-тосканськи
- Яловичина (телятина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Кефір
- Петрушка
- Олія рослинна
- Сіль
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю нарізати півкільцями.
Смажити на повільному вогні.
М'ясо зачистити від жилок.
Нарізати порційними шматочками приблизно із сірникову коробку.
Збільшити вогонь під сковорідкою і додати туди м'ясо.
Перемішати.
М'ясо обсмажити до напівготовності.
Скласти у жаровню.
Залити кефіром.
Повністю покрити м'ясо. Відправити у духовку при 180-200 градусах на годину, або більше.
Дістати, додати петрушку, витримати хвилин 5.
Куриные отбивные с помидорами. Каллории куриная отбивная.
Мультиварки для выпечки: праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты салатов на любой вкус: самые вкусные мясные салаты. Куриный салат с капустой и изюмом.
Рецепты с фото: рецепты мясных закусок с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter