М'ясо «по-скіфськи»
- Свинина (нежирна, філе, курячі грудки) 600 г
- Печериці (заморожені) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Вершки (10%) 50 мл
- Сир твердий 100 г
М'ясо нарізати (шматочками приблизно по 100 г), відбити. Посолити, поперчити. Покласти кожен шматок на фольгу, залишити великі краї, щоб потім можна було загорнути.
Обсмажити печериці та порізану цибулю, злегка посолити. Викласти на м'ясо гриби з цибулею.
Полити кожен шматок столовою ложкою вершків. Зверху можна натерти трохи сиру. Далі підняти краї фольги і загорнути, виходить щось типу вузлика. Скласти на деко і запікати в духовці близько 40 хвилин.
Розгортати дуже обережно, щоб не обпекти руки.
Салат кучками с чипсами рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт.
Черничное варенье рецептыПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
Кулинарный сайт скачать фильм рататуйПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter