М'ясо «по-скіфськи»

ДРУГІ СТРАВИ
1044 М'ясо «по-скіфськи»
Фото - М'ясо «по-скіфськи»
інгредієнти:
  • Свинина (нежирна, філе, курячі грудки) 600 г
  • Печериці (заморожені) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Вершки (10%) 50 мл
  • Сир твердий 100 г

М'ясо «по-скіфському» інгредієнти М'ясо нарізати (шматочками приблизно по 100 г), відбити. Посолити, поперчити. Покласти кожен шматок на фольгу, залишити великі краї, щоб потім можна було загорнути.

М'ясо «по-скіфському» Обсмажити печериці та порізану цибулю, злегка посолити. Викласти на м'ясо гриби з цибулею.

фото М'ясо «по-скіфському» Полити кожен шматок столовою ложкою вершків. Зверху можна натерти трохи сиру. Далі підняти краї фольги і загорнути, виходить щось типу вузлика. Скласти на деко і запікати в духовці близько 40 хвилин.

М'ясо «по-скіфському» Свинина Розгортати дуже обережно, щоб не обпекти руки.

Салат кучками с чипсами рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт.

Черничное варенье рецептыПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на

Кулинарный сайт скачать фильм рататуйПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter