М'ясо "По-селянськи"
- М´ясо свинина 500 г
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 150 г
- Яйце 1 шт.
- Спеції
- Цибуля порей
М'ясо порізати на шматки. Обсмажити на сковорідці на середньому вогні.
Викласти у форму. Посолити. Поперчити. Додати спеції і зверху посипати цибулею.
Моркву натерти і спасерувати трохи в олії.
Змішати яйце, плавлений сир, моркву, паприку до однорідної маси.
Залити м’ясо і поставити у духовку на 20-25 хвилин. Запікати при температурі 200°С.
Ищете диетические рецепты? Узнай - рогалики рецепты с фото. Рецепты с фото.
recepti.biz Кулинарные рецепты
Рецепты праздничного новогоднего стола. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Готовим со вкусом - рецепт салата с фетой.
Вкусные и простые рецепты салатов здесь
Салат из сырой картошки. Салаты из картошки скартинками.
Фото рецепты новогодних блюдКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter