М'ясо по-пітерськи

ДРУГІ СТРАВИ
608 М'ясо по-пітерськи
Фото - М'ясо по-пітерськи
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина)
  • Локшина (вермішель, спагеті) 0.25 пач.
  • Гриби (печериці) 200 г
  • Майонез 5 ст.л.
  • Сир м’який 50 г
  • Сіль
  • Спеції

М'ясо по-пітерський інгредієнти Філе свинини нарізати, як для відбивних, і злегка відбити.

Викласти на дно форми, посолити і посипати спеціями.

М'ясо по-пітерський Спагеті відварити до напівготовності і викласти на м'ясо.

фото М'ясо по-пітерський Печериці нарізати досить крупно.

М'ясо по-пітерський М'ясо Додати до нарізаних печериць майонез і перемішати.

Викласти рівним шаром на спагеті.

М'ясо по-пітерський Локшина Зверху посипати тертим сиром.

Поставити у розігріту духовку приблизно при 200°С на 25 хвилин.

М'ясо по-пітерський Грібишампіньони 

Рецепт торта вишиванкаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепт борща Украинского с фото с уткойКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Мультиварка Philips: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты с малиной.