М'ясо по-пітерськи
662
інгредієнти:
- М´ясо (свинина)
- Локшина (вермішель, спагеті) 0.25 пач.
- Гриби (печериці) 200 г
- Майонез 5 ст.л.
- Сир м’який 50 г
- Сіль
- Спеції
Філе свинини нарізати, як для відбивних, і злегка відбити.
Викласти на дно форми, посолити і посипати спеціями.
Спагеті відварити до напівготовності і викласти на м'ясо.
Печериці нарізати досить крупно.
Додати до нарізаних печериць майонез і перемішати.
Викласти рівним шаром на спагеті.
Зверху посипати тертим сиром.
Поставити у розігріту духовку приблизно при 200°С на 25 хвилин.
Рецепт торта вишиванкаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт борща Украинского с фото с уткойКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Мультиварка Philips: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі