М'ясо "По-Петровськи"
- Картопля 1 кг
- М´ясо (телятина) 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби (сухі) 80 г
- Сметана 250 г
- Масло вершкове 100 г
Сухі гриби замочити у холодній кип'яченій воді на 3 години. Потім ретельно промити і відварити протягом 20 хвилин. Відвар процідити і не виливати.
Гриби порізати смужками. Обсмажити на сковороді в олії, додати 5-6 столових ложок грибного бульйону. Додати порізану цибулю.
Борошно розвести у половині склянки грибного бульйону (бульйон повинен бути охолодженим) і влити до грибів на сковороду. Залишити варитися 1 хвилину до загустіння. Зняти соус із вогню.
М'ясо нарізати смужками, обсмажити на олії із дрібно порізаною цибулею до напівготовності.
Картоплю очистити і нарізати кубиками. Викласти на дно горщиків, посолити.
Зверху викласти м'ясо з цибулею, додати у горщики по 2 столові ложки води.
Останній шар - грибний соус і шматочки вершкового масла. Накрити горщики кришками і поставити у заздалегідь розігріту духовку на 40-45 хвилин при температурі 200°С.
При подачі зверху покласти столову ложку холодної сметани і дрібно нарубану петрушку.
Сахарная паста,мастика для тортов: торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.
Кондитерские формы - рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.
Украинская кухняВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter