М'ясо "По-Петровськи"

ДРУГІ СТРАВИ
647 М'ясо "По-Петровськи"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Картопля 1 кг
  • М´ясо (телятина) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Гриби (сухі) 80 г
  • Сметана 250 г
  • Масло вершкове 100 г

М'ясо Сухі гриби замочити у холодній кип'яченій воді на 3 години. Потім ретельно промити і відварити протягом 20 хвилин. Відвар процідити і не виливати.

М'ясо Гриби порізати смужками. Обсмажити на сковороді в олії, додати 5-6 столових ложок грибного бульйону. Додати порізану цибулю.

фото М'ясо Борошно розвести у половині склянки грибного бульйону (бульйон повинен бути охолодженим) і влити до грибів на сковороду. Залишити варитися 1 хвилину до загустіння. Зняти соус із вогню.

М'ясо нарізати смужками, обсмажити на олії із дрібно порізаною цибулею до напівготовності.

М'ясо Картоплю очистити і нарізати кубиками. Викласти на дно горщиків, посолити.

М'ясо Зверху викласти м'ясо з цибулею, додати у горщики по 2 столові ложки води.

М'ясо Останній шар - грибний соус і шматочки вершкового масла. Накрити горщики кришками і поставити у заздалегідь розігріту духовку на 40-45 хвилин при температурі 200°С.

При подачі зверху покласти столову ложку холодної сметани і дрібно нарубану петрушку.

Сахарная паста,мастика для тортов: торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.

Кондитерские формы - рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.

Украинская кухняВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter