М'ясо по-купецьки
- Яловичина (м´якоть)
- Сир твердий
- Майонез (сметана)
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Яловичину нарізати шматками.
Гарненько відбити.
На змащене олією і розігріте деко викласти м'ясо так, щоб шматки не стикалися один з одним, інакше м'ясо дасть сік, вийде сухим і жорстким.
Посолити, поперчити, змастити майонезом (сметаною), посипати тертим сиром і поставити в розігріту до 200°С духовку, смажити до утворення скоринки, а потім зменшити температуру до 100-150 градусів і досмажити.
Рецепты выпечки с фото: польская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
http://recepti.biz.ua рецепты к Рождеству
Рецепт салата Невеста recepti.biz.ua
Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.
Каллы из мастики мастер класс видеокаллы из мастики
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт салата мимоза с рисом recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter