М'ясо по-краснолуцьки
- М´ясо куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Сметана 150 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне
- Сіль
- Перець чорний
- Орегано сушений
- Базилік сушений
- Цибуля сушена
- Вода 3 скл.
Нарізати курку невеликими шматочками.
Обсмажити на вершковому маслі. Обсмажену курку скласти у каструлю.
Підлива. Розтопити у сковороді вершкове масло (70 г), додати до нього сметану, 2 скл. води, трави, сушену цибулю, сіль, перець і проварити протягом 5 хвилин.
Підливою залити курку і тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
Приготувати тісто. До борошна додати яйце, 1 скл. води, трохи солі і замісити тісто.
Розкачати.
Посипати подрібненою цибулею і перцем.
Згорнути рулетом.
Отриманий рулет нарізати упоперек.
Додати у киплячу підливу. Проварити 15 хвилин, обережно помішуючи.
Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке. Духовой шкаф и панель Privileg.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с языка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Мультиварка Philips: салат французский рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Настоящий суп харчо с фото - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Рецепт имбирного напитка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter