М'ясо по-королівськи

ДРУГІ СТРАВИ
1295 М'ясо по-королівськи
Фото - М'ясо по-королівськи
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Олія рослинна
  • Майонез 250 мл
  • Сир 400 г
  • Сіль, перець

Свинину нарізати на тонкі пластини і відбити, але тільки щоб ​​м'ясо було не рване.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями і поставити варити до напівготовності. Потім злити воду через дуршлак і поставити остигати.
Деко змастити олією і викласти на нього м'ясо близько один до одного. Посипати сіллю і перцем. Змастити половиною майонезу. Зверху викласти всю цибулю, рівномірно розподілити і знову змастити майонезом, що залишився. Помідори помити, нарізати кільцями і викласти на кожен шматок м'яса по помідору. Зверху все засипати тертим сиром. Випікати все до готовності у духовці при температурі 200 градусів.

салаты новинки рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты выпечки на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Рецепты в постИстория возникновения постов. Сведения о постах православной церкви

recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты

ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Пирог со шпинатом и яйцом из слоеного тестаПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter