М'ясо по-королівськи
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Помідор 5 шт.
- Олія рослинна
- Майонез 250 мл
- Сир 400 г
- Сіль, перець
Свинину нарізати на тонкі пластини і відбити, але тільки щоб м'ясо було не рване.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями і поставити варити до напівготовності. Потім злити воду через дуршлак і поставити остигати.
Деко змастити олією і викласти на нього м'ясо близько один до одного. Посипати сіллю і перцем. Змастити половиною майонезу. Зверху викласти всю цибулю, рівномірно розподілити і знову змастити майонезом, що залишився. Помідори помити, нарізати кільцями і викласти на кожен шматок м'яса по помідору. Зверху все засипати тертим сиром. Випікати все до готовності у духовці при температурі 200 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты выпечки на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты в постИстория возникновения постов. Сведения о постах православной церкви
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пирог со шпинатом и яйцом из слоеного тестаПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter