М'ясо по-китайськи у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
787 М'ясо по-китайськи у кисло-солодкому соусі
Фото - М'ясо по-китайськи у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Овочі (набір "східна страва")
  • Томатна паста 4 ст.л.
  • Оцет (яблучний) 2 ст.л.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Соєвий соус 100 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Крохмаль 2 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.

М'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі інгредієнти М'ясо нарізати смужками.

М'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі Змішати овочі, моркву соломкою і болгарський перець кубиками.

фото М'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі Приготувати кляр: у м'ясо додати соєвий соус, крохмаль і борошно. Дати постояти хвилин 15-20.

М'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі М'ясо яловичина Спочатку обсмажити м'ясо, потім додати цибулю, моркву та інші овочі.

3-5 хвилин обсмажувати все разом.

М'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі Болгарський перець Додати соус: 4-5 ст. л. томатної пасти, 2-3 ст. л. оцту, 1,5-2 ст. л. цукру.

Тушкувати до готовності.

М'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі Різні овочі На гарнір приготувати рис.

 

www.recepti.biz.uaРецепты блюд в глиняных горшочках. Кулинарные рецепты

Вкусные рецепты с фото: пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.

Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.

Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - оригинальные салаты из морепродуктов. Салат из морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter