М'ясо по-китайськи у кисло-солодкому соусі
- Яловичина 500 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Овочі (набір "східна страва")
- Томатна паста 4 ст.л.
- Оцет (яблучний) 2 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Соєвий соус 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
М'ясо нарізати смужками.
Змішати овочі, моркву соломкою і болгарський перець кубиками.
Приготувати кляр: у м'ясо додати соєвий соус, крохмаль і борошно. Дати постояти хвилин 15-20.
Спочатку обсмажити м'ясо, потім додати цибулю, моркву та інші овочі.
3-5 хвилин обсмажувати все разом.
Додати соус: 4-5 ст. л. томатної пасти, 2-3 ст. л. оцту, 1,5-2 ст. л. цукру.
Тушкувати до готовності.
На гарнір приготувати рис.
www.recepti.biz.uaРецепты блюд в глиняных горшочках. Кулинарные рецепты
Вкусные рецепты с фото: пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - оригинальные салаты из морепродуктов. Салат из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter