М'ясо по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
728 М'ясо по-китайськи
Фото - М'ясо по-китайськи
інгредієнти:
  • Свинина 400 г
  • Морква 1 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець
  • Борошно 1 ст.л.
  • Оцет 2 ст.л.
  • Цукор
  • Паста томатна 1 ст.л.
  • Соєвий соус 3 ст.л.

М'ясо по-китайськи інгредієнти М'ясо порізати соломкою, огірок і моркву кружечками, цибулю дрібно посікти.

М'ясо по-китайськи Обсмажити м'ясо протягом двох хвилин на вогні вище середнього, але не сильному, додати цибулю. Oбсмажити ще хвилину з цибулею, постійно помішуючи.

фото М'ясо по-китайськи Додати моркву, обсмажити ще три хвилини.

М'ясо по-китайськи Свинина Додати огірок. Закрити кришкою, зменшити вогонь, тушкувати приблизно 5 хвилин.

М'ясо по-китайськи Морква Соус: змішати оцет, цукор, сіль і томатну пасту.

М'ясо по-китайськи Огірок У м'ясо додати борошно, перемішати, вилити приготовлений соус і соєвий соус і, приблизно, чвертьсклянки води. Закрити кришкою і протушкувати ще пару хвилин.

Очень вкусные закуски - салати та закуски. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепт салата с буряком и морковкойКулинарные рецепты

праздничные закуски на новый год

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter