М'ясо по-китайськи
728
інгредієнти:
- Свинина 400 г
- Морква 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець
- Борошно 1 ст.л.
- Оцет 2 ст.л.
- Цукор
- Паста томатна 1 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
М'ясо порізати соломкою, огірок і моркву кружечками, цибулю дрібно посікти.
Обсмажити м'ясо протягом двох хвилин на вогні вище середнього, але не сильному, додати цибулю. Oбсмажити ще хвилину з цибулею, постійно помішуючи.
Додати моркву, обсмажити ще три хвилини.
Додати огірок. Закрити кришкою, зменшити вогонь, тушкувати приблизно 5 хвилин.
Соус: змішати оцет, цукор, сіль і томатну пасту.
У м'ясо додати борошно, перемішати, вилити приготовлений соус і соєвий соус і, приблизно, чвертьсклянки води. Закрити кришкою і протушкувати ще пару хвилин.
Очень вкусные закуски - салати та закуски. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт салата с буряком и морковкойКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі