М'ясо по-китайськи
- Свинина (телятина) 0.6 кг
- Перець болгарський (червоний) 3 шт.
- Соєвий соус 9 ст.л.
- Вино біле 100 мл
- Цукор 3 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Вода (кип´ячена) 100 мл
- Олія соняшникова
М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити 100 г вина і 4 ст. л. соєвого соусу, перемішати і залишити маринуватися на 40 хвилин.
Перець також нарізати соломкою середніми шматочками.
На сковороді розігріти олію. Викласти м'ясо у сковороду без маринаду. Обсмажити хвилин 10-15, спочатку на великому вогні до появи легкої скоринки, а потім довести на повільному вогні. Можна додати спеції без солі.
Додати у сковороду нарізаний перець і обсмажити кілька хвилин, перець повинен трохи похрусткувати.
Соус - змішати 3 ст. л. цукру, 4 ст. л. соєвого соусу, 3 ст. л. борошна і 100 мл води. Вимішати, щоб не залишилося грудочок.
Додати соус до м'яса з перцем. Перемішати і готувати на повільному вогні до загустіння соусу (одну-дві хвилини).
Подавати м'ясо по-китайськи з рисом або локшиною.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты украшения для тортов. Вкуснейшие рецепты тут.
Отбивная куриная с грибами фотоотбивная куриная
Рецепты вкусных оладьев - оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.
Рецепты с малиной: рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
Рецепт салата языкаКулинарные рецепты
Оригинальные Кремы - крем с манкой для торта. CAKE-BAR.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter