М'ясо по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
707 М'ясо по-китайськи
Фото - М'ясо по-китайськи
інгредієнти:
  • Свинина (телятина) 0.6 кг
  • Перець болгарський (червоний) 3 шт.
  • Соєвий соус 9 ст.л.
  • Вино біле 100 мл
  • Цукор 3 ст.л.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Вода (кип´ячена) 100 мл
  • Олія соняшникова

М'ясо по-китайськи інгредієнти М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити 100 г вина і 4 ст. л. соєвого соусу, перемішати і залишити маринуватися на 40 хвилин.

М'ясо по-китайськи Перець також нарізати соломкою середніми шматочками.

фото М'ясо по-китайськи На сковороді розігріти олію. Викласти м'ясо у сковороду без маринаду. Обсмажити хвилин 10-15, спочатку на великому вогні до появи легкої скоринки, а потім довести на повільному вогні. Можна додати спеції без солі.

М'ясо по-китайськи Свинина Додати у сковороду нарізаний перець і обсмажити кілька хвилин, перець повинен трохи похрусткувати.

М'ясо по-китайськи Перець болгарський Соус - змішати 3 ст. л. цукру, 4 ст. л. соєвого соусу, 3 ст. л. борошна і 100 мл води. Вимішати, щоб не залишилося грудочок.

М'ясо по-китайськи Соєвий соус Додати соус до м'яса з перцем. Перемішати і готувати на повільному вогні до загустіння соусу (одну-дві хвилини).

М'ясо по-китайськи Вино біле Подавати м'ясо по-китайськи з рисом або локшиною. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты украшения для тортов. Вкуснейшие рецепты тут.

Отбивная куриная с грибами фотоотбивная куриная

Рецепты вкусных оладьев - оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.

салаты с буряком фото

Рецепты с малиной: рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.

холодные закуски рецепты

Рецепт салата языкаКулинарные рецепты

Оригинальные Кремы - крем с манкой для торта. CAKE-BAR.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter