М'ясо по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
619 М'ясо по-китайськи
Фото - М'ясо по-китайськи
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 400 г
  • Соєвий соус
  • Крохмаль кукурудзяний (картопляний)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Соус гострий

М'ясо нарізати пластинами 2х5х1 см.

Полити соєвим соусом.

Маринувати півгодини.

Обваляти пластинки м'яса у крохмалі.

фото Обсмажити у розпеченій олії до апетитної хрусткої скоринки.

М'ясо викласти у глибоку сковорідку. Додати огірок, натертий на корейській терці.

Залити соусом (можна приготувати із пасти томатної, крохмалю, солі, часнику і чилі).

Погріти хвилин 10.

 

Кондитерские формы: кексы с грушей. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Рецепты приготовления блюд - рогалики рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.

Кухонные Принадлежности: пирог в разъемной форме.

Салат из брокколи с овощами. Салат из фасоли с брокколи.

Торт кукла рецепт с фото пошагово в домашнихТорты и пирожные на заказ

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с языка. Как приготовить летний салат.

Оригинальные торты на заказ: торт грильяжный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter