М'ясо по-китайськи
- Свинина (вирізка) 400 г
- Соєвий соус
- Крохмаль кукурудзяний (картопляний)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок 1 шт.
- Соус гострий
М'ясо нарізати пластинами 2х5х1 см.
Полити соєвим соусом.
Маринувати півгодини.
Обваляти пластинки м'яса у крохмалі.
Обсмажити у розпеченій олії до апетитної хрусткої скоринки.
М'ясо викласти у глибоку сковорідку. Додати огірок, натертий на корейській терці.
Залити соусом (можна приготувати із пасти томатної, крохмалю, солі, часнику і чилі).
Погріти хвилин 10.
Кондитерские формы: кексы с грушей. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты приготовления блюд - рогалики рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Кухонные Принадлежности: пирог в разъемной форме.
Салат из брокколи с овощами. Салат из фасоли с брокколи.
Торт кукла рецепт с фото пошагово в домашнихТорты и пирожные на заказ
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с языка. Как приготовить летний салат.
Оригинальные торты на заказ: торт грильяжный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter