М'ясо по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
637 М'ясо по-китайськи
Фото - М'ясо по-китайськи
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Оцет 3 ст.л.
  • Цукор 2 ст.л.

Очистити свинину від плівок і жилок, промити і обсушити серветкою. Нарізати невеликими плоскими квадратами і обваляти у крохмалі.

Розігріти сковороду, налити олію і покласти м'ясо. Як тільки м'ясо засмажиться до золотистої скоринки, перевернути на іншу сторону. Готове м'ясо викласти.

Обсмажити цибулю і змішати із м'ясом.

Залити у м'ясо 2-3 ст. ложки соєвого соусу, додати 1 ст. ложку оцту, а також нарізані пластинками моркву і огірок.

У 1/4 склянці води розчинити 1-2 ст. ложки цукру, розмішати і додати у м'ясо.

Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо на слабкому вогні протягом 10 хвилин.

До столу подавати з рисом.

Консервация овощей с рисом на зимуконсервация овощей

Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.

Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Мультиварки для выпечки - праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.

Рецепт приготовления плова простой здесь

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы

ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Сайты кулинарной тематики менюКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter