М'ясо по-китайськи
- Свинина 1 кг
- Морква 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Оцет 3 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
Очистити свинину від плівок і жилок, промити і обсушити серветкою. Нарізати невеликими плоскими квадратами і обваляти у крохмалі.
Розігріти сковороду, налити олію і покласти м'ясо. Як тільки м'ясо засмажиться до золотистої скоринки, перевернути на іншу сторону. Готове м'ясо викласти.
Обсмажити цибулю і змішати із м'ясом.
Залити у м'ясо 2-3 ст. ложки соєвого соусу, додати 1 ст. ложку оцту, а також нарізані пластинками моркву і огірок.
У 1/4 склянці води розчинити 1-2 ст. ложки цукру, розмішати і додати у м'ясо.
Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо на слабкому вогні протягом 10 хвилин.
До столу подавати з рисом.
Консервация овощей с рисом на зимуконсервация овощей
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварки для выпечки - праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
Рецепт приготовления плова простой здесь
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Сайты кулинарной тематики менюКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter