М'ясо по-казахськи
- Яловичина 1.2 кг
- Борошно пшеничне 3 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Вода холодна 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Зелень свіжа (петрушка, кріп) 60 г
М'ясо нарізати на порційні шматки і варити до міцного прозорого бульйону. Коли м'ясо буде майже готове, приготувати тісто як на пельмені. Розкачати у пласт як на локшину і нарізати на квадрати 5х5 см. Відварити ці квадрати в іншій каструлі частинами. Відварене тісто скласти у каструльку. Очистити 2 великі цибулини, нарізати тонкими півкільцями, помістити нарізану цибулю у тарілку і залити на хвилину гарячим бульйоном, щоб зійшла гіркота. У глибоку тарілку покласти кілька шматків м'яса, на нього кілька квадратів відвареного тісті, покласти цибулю і залити усе золотистим бульйоном. Покласти у тарілку дрібно рубаної зелені.
Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
Торты, пирожные. Рецепты - рецепти з фото.
Отбивная куриная грудка рецептотбивная куриная
Рецепт и фото салат цезарь. Рецепт салата цезарь фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter