М'ясо по-казахськи

ДРУГІ СТРАВИ
643 М'ясо по-казахськи
Фото - М'ясо по-казахськи
інгредієнти:
  • Яловичина 1.2 кг
  • Борошно пшеничне 3 скл.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Вода холодна 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сіль
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп) 60 г

М'ясо по-казахському інгредієнти

М'ясо по-казахськи

фото М'ясо по-казахськи

М'ясо по-казахському Яловичина

М'ясо по-казахському Борошно пшеничне

М'ясо по-казахському Яйце куряче

М'ясо по-казахському Вода холодна

М'ясо нарізати на порційні шматки і варити до міцного прозорого бульйону. Коли м'ясо буде майже готове, приготувати тісто як на пельмені. Розкачати у пласт як на локшину і нарізати на квадрати 5х5 см. Відварити ці квадрати в іншій каструлі частинами. Відварене тісто скласти у каструльку. Очистити 2 великі цибулини, нарізати тонкими півкільцями, помістити нарізану цибулю у тарілку і залити на хвилину гарячим бульйоном, щоб зійшла гіркота. У глибоку тарілку покласти кілька шматків м'яса, на нього кілька квадратів відвареного тісті, покласти цибулю і залити усе золотистим бульйоном. Покласти у тарілку дрібно рубаної зелені.

карамель конфеты шоколад mp3

Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.

Торты, пирожные. Рецепты - рецепти з фото.

Отбивная куриная грудка рецептотбивная куриная

Рецепт и фото салат цезарь. Рецепт салата цезарь фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter