М'ясо по-кавказьки
829
інгредієнти:
- М´ясо 500 г
- Томатна паста 0.5 скл.
- Соус ткемалі 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень (петрушка, кінза, кріп, чебрець, майоран, м´ята) 1 пуч.
- Сіль
- Перець
- Квасоля 1 бан.
М'ясо нарізати невеликими шматочками. Обсмажити. Додати цибулю.
М'ясо перекласти у каструлю. Додати томат, ткемалі, квасолю, сіль і перець. Дати закипіти.
Нарізати зелень і додати до м'яса. Перемішати і вимкнути.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі