М'ясо по-капітанськи

ДРУГІ СТРАВИ
1092 М'ясо по-капітанськи
Фото - М'ясо по-капітанськи
інгредієнти:
  • Телятина 350 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Горошок зелений
  • Картопля 3 шт.
  • Майонез
  • Сир твердий 150 г
  • Приправа (суха, Вегета) 1 ст.л.
  • Зелень
  • Перець солодкий 1 шт.

М'ясо нарізати тонкими пластами, відбити у плівці, форму для запікання змастити оливковою олією і викласти м'ясо, посолити і поперчити, змастити майонезом.

Потім укласти цибулю кільцями, помідори кружечками, солодкий перець кружечками, посипати зеленим горошком замороженим, і зеленню (петрушка і кінза). Зверху укласти картоплю, нарізану кружечками, змастити майонезом і залити заливкою (1 ст. ложка сухої приправи і 120 г води), потім посипати тертим сиром, накрити фольгою і поставити у нагріту до 230 градусів духовку на 1 годину.

Дістати із духовки, можна посипати свіжим кропом.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Очень вкусные кексы: кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.

сирник рецепти фото

Легкие и вкусные рецепты блюд. Рецепты приготовления блюд из легкого.

Вкусные рецепты с фото на пасхуПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Рататуй для сезона овощей. Рецепт Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.

Мюзикл Баллада о маленьком сердце - тортики фото. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter