М'ясо по-капітанськи
- Телятина 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Горошок зелений
- Картопля 3 шт.
- Майонез
- Сир твердий 150 г
- Приправа (суха, Вегета) 1 ст.л.
- Зелень
- Перець солодкий 1 шт.
М'ясо нарізати тонкими пластами, відбити у плівці, форму для запікання змастити оливковою олією і викласти м'ясо, посолити і поперчити, змастити майонезом.
Потім укласти цибулю кільцями, помідори кружечками, солодкий перець кружечками, посипати зеленим горошком замороженим, і зеленню (петрушка і кінза). Зверху укласти картоплю, нарізану кружечками, змастити майонезом і залити заливкою (1 ст. ложка сухої приправи і 120 г води), потім посипати тертим сиром, накрити фольгою і поставити у нагріту до 230 градусів духовку на 1 годину.
Дістати із духовки, можна посипати свіжим кропом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Очень вкусные кексы: кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.
Легкие и вкусные рецепты блюд. Рецепты приготовления блюд из легкого.
Вкусные рецепты с фото на пасхуПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Рататуй для сезона овощей. Рецепт Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - тортики фото. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter