М'ясо по-іспанськи
1002
інгредієнти:
- Свинина (телятина) 1 кг
- Вино червоне сухе 1 упак.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
М'ясо нарізати невеликими шматочками упоперек волокон, розпекти у сковороді олію і обсмажити м'ясо не більше 5 хвилин.
Залити м'ясо вином так, щоб воно було покрите.
Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні близько години, вина повинно залишитися зовсім трохи.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, додати до м'яса, посолити. Трохи збільшити вогонь і обсмажити до готовності цибулі (без кришки).
На гарнір приготувати пюре або рис.
Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса.
Рецепты Приготовления - салат белоцерковский рецепт. Салаты рецепты.
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты приготовления шубы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі