М'ясо по-іспанськи

ДРУГІ СТРАВИ
1002 М'ясо по-іспанськи
Фото - М'ясо по-іспанськи
інгредієнти:
  • Свинина (телятина) 1 кг
  • Вино червоне сухе 1 упак.
  • Цибуля ріпчаста 6 шт.
  • Сіль
  • Олія рослинна

М'ясо по-іспанськи інгредієнти М'ясо нарізати невеликими шматочками упоперек волокон, розпекти у сковороді олію і обсмажити м'ясо не більше 5 хвилин.

М'ясо по-іспанськи Залити м'ясо вином так, щоб воно було покрите.

фото М'ясо по-іспанськи Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні близько години, вина повинно залишитися зовсім трохи.

М'ясо по-іспанськи Свинина Цибулю нарізати тонкими півкільцями, додати до м'яса, посолити. Трохи збільшити вогонь і обсмажити до готовності цибулі (без кришки).

М'ясо по-іспанськи Вино червоне сухе На гарнір приготувати пюре або рис.

Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса.

Рецепты Приготовления - салат белоцерковский рецепт. Салаты рецепты.

Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.

Рецепты Для Мультиварки - рецепты приготовления шубы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter