М'ясо по-гусарськи
- Свинина (шийка) 1 кг
- Гриби свіжі 500 г
- Сир твердий 350 г
- Бульйон 1 л
- Сухарі 300 г
- Сіль, перець
- Сметана жирна 2 ст.л.
Шматок свинячої шийки відбити руками, посолити, поперчити і обсмажити на великому вогні до золотистої скоринки.
Фарш: гриби, чорні сухарі, тертий сир змішати і додати пару ложок сметани жирної, але так, щоб фарш був густим.
М'ясо перекласти у каструлю або качатницю, залити літром бульйону і поставити в духовку на 20 хвилин при 220 градусах.
Потім в деко з високими бортами викласти фольгу так, щоб потім можна було загорнути м'ясо і щоб сік не витікав.
Перекласти м'ясо і зробити надрізи упоперек на 3/4 глибини м'яса з проміжком у 2-3 см, куди укласти фарш.
М'ясо з фаршем загорнути і поставити в духовку на 50 хвилин при 200 градусах.
http://recepti.biz.ua Куриная отбивная под шубой
Окрошка на минеральной воде. Рецепт окрошки на минеральной воде.
Яблочный штрудель видеокулинарияяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter