М'ясо по-гусарськи

ДРУГІ СТРАВИ
677 М'ясо по-гусарськи
Фото - М'ясо по-гусарськи
інгредієнти:
  • Свинина (шийка) 1 кг
  • Гриби свіжі 500 г
  • Сир твердий 350 г
  • Бульйон 1 л
  • Сухарі 300 г
  • Сіль, перець
  • Сметана жирна 2 ст.л.

Шматок свинячої шийки відбити руками, посолити, поперчити і обсмажити на великому вогні до золотистої скоринки.

Фарш: гриби, чорні сухарі, тертий сир змішати і додати пару ложок сметани жирної, але так, щоб фарш був густим.

 

 

М'ясо перекласти у каструлю або качатницю, залити літром бульйону і поставити в духовку на 20 хвилин при 220 градусах.

 

Потім в деко з високими бортами викласти фольгу так, щоб потім можна було загорнути м'ясо і щоб сік не витікав.

Перекласти м'ясо і зробити надрізи упоперек на 3/4 глибини м'яса з проміжком у 2-3 см, куди укласти фарш.

М'ясо з фаршем загорнути і поставити в духовку на 50 хвилин при 200 градусах. 

 

http://recepti.biz.ua Куриная отбивная под шубой

Окрошка на минеральной воде. Рецепт окрошки на минеральной воде.

Яблочный штрудель видеокулинарияяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter