М'ясо по-грузинськи з овочами "Хмільний горщик"
- Телятина 400 г
- Перець болгарський 4 шт.
- Баклажан (великий) 1 шт.
- Помідор (великий)
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Горіхи грецькі 0.5 скл.
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
- Борошно
- Спеції (коріандр, лавровий лист, перець чорний мелений та горошок, хмелі-сунелі)
- Сіль
- Вино червоне сухе (гранатовий сік) 125 мл
- Вода 125 мл
М'ясо порізати великими шматочками, поперчити, посолити і скласти в миску.
У глибоку сковороду або казанок налити олії, розігріти. М'ясо обваляти в борошні з усіх боків і обсмажити до золотистої скоринки.
Цибулю порізати півкільцями і додати до м'яса. Обсмажити до прозорості.
М'ясо з цибулею пересипати в миску, додати дрібно нарізану зелень, подрібнені волоські горіхи, коріандр і хмелі-сунелі. Добре перемішати.
Із помідорів зняти шкірку і нарізати кубиками.
Перець нарізати соломкою.
На дно кожного горщика покласти по лавровому листку і кілька горошин чорного перцю. Укласти шарами - помідори, потім перець, трохи посолити, далі м'ясо, потім шар баклажанів.
Зверху баклажанів - знову шар болгарського перцю і зверху помідори.
У півсклянки червоного вина долити воду і нагріти, щоб було гаряче. Налити в кожен горщик по півсклянки.
Духовку розігріти до 200 градусів і поставити туди горщики, накривши кришечками. Через 30 хвилин температуру можна знизити до 180 градусів і готувати щe хвилин 40. Потім духовку вимкнути і залишити там горщики приблизно хвилин на 30.
На гарнір можна відварити рис або картоплю.
Готовим со вкусом: праздничные новогодние блюда. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Как приготовить летний салат - рецепты салата с морепродуктами. Готовим со вкусом.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты выпечки пасхи. Рецепт пасха кулич.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter