М'ясо по-грузинськи
898
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Мед (рідкий) 2 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Зелень (петрушка, кріп, кінза, базилік, розмарин)
М'ясо нарізати великими шматками, зелень нарізати не дуже дрібно.
У тарілці змішати зелень + коріандр + сіль + перець. Можна ще додати спеції кавказької кухні.
До м'яса додати суміш із зелені та спецій + мед + сік лимона.
Все добре перемішати і поставити у холодильник на кілька годин.
Дістати з холодильника, додати сметану.
Добре перемішати та викласти у змащену олією форму. Поставити у духовку на 1 годину, можна трохи більше. Випікати до готовності.
Подавати із зеленню та овочами.
Простые рецепты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: торты без выпечки рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі