М'ясо по-грецьки
868
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина) 1 кг
- Прянощі (гвоздика, кориця, лавровий лист, чорний перець горошком, ялівець, сіль)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вино червоне 0.5 скл.
- Олія оливкова
- Паста томатна 2 ст.л.
Підготувати м'ясо.
Цибулю дрібно нарізати, часник вичавити.
М'ясо злегка підсмажити в олії. Можна приготувати у скороварці. Залити обсмажене м'ясо водою і залишити варитися відповідно до інструкції.
Потім додати всі інші інгредієнти: прянощі, цибулю, часник, вино, томатну пасту, сіль. Все має варитися до випаровування води.
Подавати м'ясо із підсмаженою картоплею або макаронами із натертим зверху сиром.
рецепт приготовления салата мимоза
Кулинарные рецепты от Tramontina - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Потрясающе вкусный салат - салат черепаха с фото.
Польская кухня тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі