М'ясо по-гавайськи
- Яловичина (вирізка) 500 г
- Чорнослив (без кісточки) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кориця 1 ч.л.
- Сироп фруктовий (гранатовий) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Приправа (Прованські трави)
Замочити чорнослив в окропі.
М'ясо нарізати брусочками. Цибулю нарізати четвертинками кілець.
Цибулю обсмажити в олії до золотистої скоринки. Додати м'ясо. Смажити на великому вогні 5 хвилин, помішуючи. Закрити сковорідку кришкою, зменшити вогонь і ще 15-20 хвилин смажити.
Чорнослив нарізати довгастими шматочками. Додати до м'яса. Посолити. Поперчити. Посипати травками. Додати ложечку гранатового сиропу. Все перемішати і тушкувати при відкритій кришці ще хвилин 10.
Додати ложечку кориці. Перемішати і вимкнути.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты приготовления блюд - салати з фото рецепти.
Рецепт салата вкуснятинаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рыбные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter