М'ясо по-гавайськи

ДРУГІ СТРАВИ
1171 М'ясо по-гавайськи
Фото - М'ясо по-гавайськи
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 500 г
  • Чорнослив (без кісточки) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кориця 1 ч.л.
  • Сироп фруктовий (гранатовий) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа (Прованські трави)

М'ясо по-гавайски інгредієнти Замочити чорнослив в окропі.

М'ясо по-гавайски М'ясо нарізати брусочками. Цибулю нарізати четвертинками кілець.

фото М'ясо по-гавайски Цибулю обсмажити в олії до золотистої скоринки. Додати м'ясо. Смажити на великому вогні 5 хвилин, помішуючи. Закрити сковорідку кришкою, зменшити вогонь і ще 15-20 хвилин смажити.

М'ясо по-гавайски Яловичина Чорнослив нарізати довгастими шматочками. Додати до м'яса. Посолити. Поперчити. Посипати травками. Додати ложечку гранатового сиропу. Все перемішати і тушкувати при відкритій кришці ще хвилин 10.

М'ясо по-гавайски ЧорносливДодати ложечку кориці. Перемішати і вимкнути. 

 

 

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты приготовления блюд - салати з фото рецепти.

Рецепт салата вкуснятинаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты В Мультиварке Рецепты: рыбные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Диета: рецепты для похудения: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.