М'ясо по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
622 М'ясо по-французьки
Фото - М'ясо по-французьки
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 700 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сир твердий 250 г
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Свиняче філе нарізати упоперек волокон на шматочки товщиною 1-1,5 см.

Кожен шматочок м'яса відбити, потім посолити і поперчити.

Відбиті шматочки викласти на змащене олією деко і на кожен шматочок зверху покласти цибулю, нарізану кільцями, полити майонезом і зверху посипати натертим на крупній тертці сиром.

М'ясо поставити в духовку і запікати при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.

Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Пицца начинкаПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле

Рецепт венгерский суп гуляш http://recepti.biz.ua

Рецепты салатов на любой вкус: салати рецепти з грибами.

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома

рецепты блюда на рождество

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter