М'ясо по-французьки
622
інгредієнти:
- Свинина (філе) 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твердий 250 г
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Свиняче філе нарізати упоперек волокон на шматочки товщиною 1-1,5 см.
Кожен шматочок м'яса відбити, потім посолити і поперчити.
Відбиті шматочки викласти на змащене олією деко і на кожен шматочок зверху покласти цибулю, нарізану кільцями, полити майонезом і зверху посипати натертим на крупній тертці сиром.
М'ясо поставити в духовку і запікати при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Пицца начинкаПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепт венгерский суп гуляш http://recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус: салати рецепти з грибами.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі