М'ясо по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
584 М'ясо по-французьки
Фото - М'ясо по-французьки
інгредієнти:
  • М´ясо 200 г
  • Картопля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир 50 г
  • Олія 50 мл
  • Майонез 50 г

Обсмажити картоплю з двох сторін, порізану тонкими пластинками. Обсмажити відбите м'ясо з двох сторін. Зробити засмажку з моркви і цибулі. Викласти на тарілку м'ясо, потім засмажку, потім картоплю, посоливши кожен шар. Полити майонезом, посипати тертим сиром. Поставити в духовку на 20-30 хв.

Рецепты выпечки на любой вкус: рождественские выпечки.

рецепт салата белочка

Закупка рецепты - рецепти холодних закусок з фото. Рецепты приготовления блюд.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты вкусных салатов. Как приготовить летний салат.

Можно ли пить молоко: крем из сгущенного молока.