М'ясо по-французьки
598
інгредієнти:
- М´ясо 200 г
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Сир 50 г
- Олія 50 мл
- Майонез 50 г
Обсмажити картоплю з двох сторін, порізану тонкими пластинками. Обсмажити відбите м'ясо з двох сторін. Зробити засмажку з моркви і цибулі. Викласти на тарілку м'ясо, потім засмажку, потім картоплю, посоливши кожен шар. Полити майонезом, посипати тертим сиром. Поставити в духовку на 20-30 хв.
Рецепты выпечки на любой вкус: рождественские выпечки.
Закупка рецепты - рецепти холодних закусок з фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты вкусных салатов. Как приготовить летний салат.
Можно ли пить молоко: крем из сгущенного молока.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі