М'ясо по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
682 М'ясо по-французьки
Фото - М'ясо по-французьки
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, індичка) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Майонез 4 ст.л.
  • Яйце куряче 4 шт.

М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) інгредієнти

М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) Добре збити яйця, майонез, борошно - це тісто.

фото М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) М'ясо порізати кубиками.

М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) М'ясо Дрібно порубати цибулю (але не до каші).

М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) Цибуля ріпчаста Добре перемішати цибулю із м'ясом. Додати чорний перець і сіль. 

М'ясо з цибулею додати у тісто, добре перемішати. Накрити плівкою і залишити на 30 хвилин (поставити в холодильник).

М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) Майонез Смажити у киплячому жирі дуже швидко (щоб утворилася скоринка).

М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) Яйце куряче Підсмажене м'ясо скласти бочками у каструльку і довести до готовності, додавши трохи води - пропарити. 

 

М'ясо по французьки (від кухаря тітки Люби) На гарнір дуже добре овочі.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячим мясом.

Закупка рецепты: выпечка домашнего хлеба рецепты.

рецепт салат морепродукты

рецепты салатов французской кухни

www.recepti.biz.uaкак приготовить почки говяжьи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter