М'ясо по-французьки
- М´ясо (свинина, індичка) 500 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Майонез 4 ст.л.
- Яйце куряче 4 шт.
Добре збити яйця, майонез, борошно - це тісто.
М'ясо порізати кубиками.
Дрібно порубати цибулю (але не до каші).
Добре перемішати цибулю із м'ясом. Додати чорний перець і сіль.
М'ясо з цибулею додати у тісто, добре перемішати. Накрити плівкою і залишити на 30 хвилин (поставити в холодильник).
Смажити у киплячому жирі дуже швидко (щоб утворилася скоринка).
Підсмажене м'ясо скласти бочками у каструльку і довести до готовності, додавши трохи води - пропарити.
На гарнір дуже добре овочі.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячим мясом.
Закупка рецепты: выпечка домашнего хлеба рецепты.
рецепты салатов французской кухни
www.recepti.biz.uaкак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter