М'ясо по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
563 М'ясо по-французьки
Фото - М'ясо по-французьки
інгредієнти:
  • Картопля 1.5 кг
  • Яловичина 750 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Майонез 150 г
  • Сіль 1 ст.л.
  • Перець 0.3 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Приправа (для відбивних) 0.3 ст.л.

М'ясо по-французьки інгредієнти Розрізати м’ясо на шматочки, приблизно 1,5-2 см завтовшки і величиною, як на відбивні. Відбити із двох сторін, посолити, поперчити, приправити часником та приправами.

М'ясо по-французьки Картоплю почистити, нарізати тонкими кільцями, трохи посолити, додати повну ложку майонезу, перемішати. Цибулю нарізати тонкими кільцями.

фото М'ясо по-французьки Викласти на деко перший шар картоплі, посипати цибулею і трохи тертого сиру.

М'ясо по-французьки Картопля Зверху укласти другий шар картоплі і також посипати цибулею та сиром.

М'ясо по-французьки Яловичина Накрити м'ясом.

М'ясо по-французьки Цибуля ріпчаста Посипати цибулею.

М'ясо по-французьки Сир твердий Рясно змастити майонезом.

М'ясо по-французьки Майонез Посипати сиром. Накрити деко фольгою і в духовку на півтори години на середньому вогні. Щоб отримати рум’яну скоринку, за 15 хвилин до готовності зняти фольгу.

Полезные свойства череды: изысканные рецепты французской кухни. Кухни фото.

Легкие супы рецепты с фото простыеСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Рецепт салата на немецком языкеРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты вкусных салатовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

http://recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на