М'ясо по-французьки
- Картопля 1.5 кг
- Яловичина 750 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твердий 200 г
- Майонез 150 г
- Сіль 1 ст.л.
- Перець 0.3 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Приправа (для відбивних) 0.3 ст.л.
Розрізати м’ясо на шматочки, приблизно 1,5-2 см завтовшки і величиною, як на відбивні. Відбити із двох сторін, посолити, поперчити, приправити часником та приправами.
Картоплю почистити, нарізати тонкими кільцями, трохи посолити, додати повну ложку майонезу, перемішати. Цибулю нарізати тонкими кільцями.
Викласти на деко перший шар картоплі, посипати цибулею і трохи тертого сиру.
Зверху укласти другий шар картоплі і також посипати цибулею та сиром.
Накрити м'ясом.
Посипати цибулею.
Рясно змастити майонезом.
Посипати сиром. Накрити деко фольгою і в духовку на півтори години на середньому вогні. Щоб отримати рум’яну скоринку, за 15 хвилин до готовності зняти фольгу.
Полезные свойства череды: изысканные рецепты французской кухни. Кухни фото.
Легкие супы рецепты с фото простыеСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт салата на немецком языкеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты вкусных салатовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
http://recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter