М'ясо по-французьки
- Яловичина 700 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Печериці 700 г
- Мандарина 200 г
- Сир 500 г
- Майонез легкий 100 мл
- Спеції 10 г
- Перець духмяний (мелений) 10 г
- Лавровий лист 3 шт.
- Соєвий соус 10 мл
- Картопля 500 г
- Часник 5 зуб.
М'ясо розрізати на стейки товщиною 1-1,5 см. Добре відбити до розміру тонкої пластинки (0,5 см). Далі м'ясо злегка скропити соєвим соусом та замаринувати (на час підготовки решти продуктів). Картоплю очистити від шкірки і розрізати на пластинки (чіпси), товщиною 0,5 см. Картоплю промити холодною водою, а потім холодною водою залити до повного покриття картоплі. Сир натерти на тертці і відкласти у ємність. Печериці використовувати мариновані. Мандарини очистити, розділити на часточки і часточки розрізати навпіл. Часник очистити, порізати на "чіпси". Деко застелити фольгою таким чином, щоб не залишалося дірочок і краї фольги піднімалися вище стінок деко. Цибулю очистити і нарізати. Духову шафу увімкнути на 100 градусів за 3-5 хвилин до поміщення в нього деко із м'ясом.
М'ясо викласти одним шаром на лист, зверху присипати невеликою кількістю перцю і спецій, зверху покласти розрізаною стороною мандарини і скибочки часнику. Далі нашатковану цибулю півкільцями або чвертькільцями. На цибулю помістити картоплю одним шаром, посипати трохи приправами: лавровий лист, спеції і часник. Усе засипати шаром грибів, потім сиром. Усе залити тонким шаром майонезу. Поставити у духовку на 40-50 хвилин, до готовності, при температурі 200-250 градусів.
Как приготовить летний салат - салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Салат австрийский рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салат авокадоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: кулинария блюда из печени. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепт торт медовик мишка. Приготовление торта медовика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter