М'ясо по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
684 М'ясо по-французьки
Фото - М'ясо по-французьки
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина)
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Сир

М'ясо по-французьки інгредієнти М'ясо відбити.

М'ясо по-французьки Приготувати льєзон із яєць, борошна, перцю та солі.

фото М'ясо по-французьки М'ясо, вмочивши у льєзон, обсмажити із двох сторін як звичайні відбивні. Викласти на деко, зверху розкласти кільцями цибулю, помідор і посипати сиром. Відправити у духовку до готовності.

М'ясо по-французьки М'ясо свинина Подавати із будь-яким гарніром.

Организация мясных фуршетов: мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.

Потрясающе вкусный салат: салат белоцерковский рецепт.

Полезные свойства череды: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter