М'ясо по-французьки
745
інгредієнти:
- М´ясо (свинина)
- Яйце куряче 3 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир
М'ясо відбити.
Приготувати льєзон із яєць, борошна, перцю та солі.
М'ясо, вмочивши у льєзон, обсмажити із двох сторін як звичайні відбивні. Викласти на деко, зверху розкласти кільцями цибулю, помідор і посипати сиром. Відправити у духовку до готовності.
Подавати із будь-яким гарніром.
Организация мясных фуршетов: мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.
Потрясающе вкусный салат: салат белоцерковский рецепт.
Полезные свойства череды: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі