М'ясо по-французьки
- Свинина 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Вино біле 1 скл.
- Майонез 180 г
- Сир (голландський) 200 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати на шматочки товщиною 1 см. Відбити і на 15 хвилин замочити у вині, трохи розбавленому кип'яченою водою.
Дістати м'ясо і посипати сіллю та перцем.
Цибулю нарізати кільцями.
Сир натерти на дрібній тертці.
Деко змастити олією. М'ясо укласти на деко, зверху цибулю, потім полити майонезом і посипати тертим сиром.
Поставити у розігріту духовку на 20-25 хвилин, запікати при 180 градусах.
Деко можна застелити пергаментом, якщо немає пергаменту, можна під м'ясо покласти тонко нарізане сало, тоді і м'ясо буде соковитіше і не підгорить.
recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями. Готовь вкусно, полезно и быстро
Польская выпечка рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Фильм Спартак картинки. Спартак скачать картинки.
Легкие супы рецепты с фотоМеждународная ассоциация легкой атлетики
recepti.biz.ua праздничные новогодние рецепты блюд
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт кваса от даши малаховой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter