М'ясо по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
569 М'ясо по-французьки
Фото - М'ясо по-французьки
інгредієнти:
  • Свинина (шийка) 1 кг
  • Помідор 4 шт.
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Майонез 300 мл
  • Сир 250 г
  • Сіль, перець чорний і червоний
  • Олія рослинна

Свинячу шийку нарізати на великі товсті скиби. Відбити добре.

Насипати на дошку борошно, додати сіль, чорний перець і червоний перець (солодкий), перемішати всe із борошном. Розігріти у пательні олію. Обваляти м'ясо у панірувальній борошняній суміші і обсмажити із двох сторін. Можна не обсмажувати м'ясо до повної готовності.

Увімкнути духовку. М'ясо викласти у форму. Натерти сир на великій тертці. Майонез змішати із більшою частиною сиру. Трохи сиру залишити для посипання. Нарізати помідори на кружечки.

Помідори покласти на м'ясо. Зверху викласти сирно-майонезну суміш, ще присипати сиром для красивої скоринки. Поставити у духовку. Запікати 15 хвилин. 

 

 

Рецепты торт киевскийКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты салатов на любой вкус: салат с жареными грибами. Салаты рецепты.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.

Рецепт салата с фетойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Продукты для азиатской кухни: тайская кухня рецепты салатов.

Фото маковый торт. Рецепт макового торта.

Мультиварка Philips: рецепт домашний майонез. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter