М'ясо по-французьки
- Свинина (шийка) 1 кг
- Помідор 4 шт.
- Борошно пшеничне 200 г
- Майонез 300 мл
- Сир 250 г
- Сіль, перець чорний і червоний
- Олія рослинна
Свинячу шийку нарізати на великі товсті скиби. Відбити добре.
Насипати на дошку борошно, додати сіль, чорний перець і червоний перець (солодкий), перемішати всe із борошном. Розігріти у пательні олію. Обваляти м'ясо у панірувальній борошняній суміші і обсмажити із двох сторін. Можна не обсмажувати м'ясо до повної готовності.
Увімкнути духовку. М'ясо викласти у форму. Натерти сир на великій тертці. Майонез змішати із більшою частиною сиру. Трохи сиру залишити для посипання. Нарізати помідори на кружечки.
Помідори покласти на м'ясо. Зверху викласти сирно-майонезну суміш, ще присипати сиром для красивої скоринки. Поставити у духовку. Запікати 15 хвилин.
Рецепты торт киевскийКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус: салат с жареными грибами. Салаты рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Рецепт салата с фетойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Продукты для азиатской кухни: тайская кухня рецепты салатов.
Фото маковый торт. Рецепт макового торта.
Мультиварка Philips: рецепт домашний майонез. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter