М'ясо по-французьки
- Свинина (курка) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Печериці (свіжі) 3 шт.
- Майонез 200 г
- Сир твердий 100 г
- Сіль, перець
- Зелень
М'ясо розрізати на шматочки приблизно 1,5-2 см завтовшки і величиною, як на відбивні. Відбити ручкою ножа не сильно. В окремій тарілці змішати сіль, перець, ще які-небудь приправи. Цю суміш втерти у м'ясо із двох сторін. Викласти м'ясо на змащене олією або вершковим маслом деко. Цибулю нарізати півкільцями, розділити на півкільця і викласти першим шаром на м'ясо. Потім так само півкільцями нарізати помідори і викласти їх зверху цибулі на шматочки м'яса другим шаром. Печериці також розрізати тоненькими півкільцями і викласти на помідори. Можна посипати дрібно нарізаною зеленню. Можна зверху грибів покласти шар картоплі. Сиру картоплю при цьому натерти на крупній тертці. Потім зверху всих шарів не дуже товстим шаром (приблизно 0,5 см) змастити майонезом. Натерти сир і посипати зверху майонезу. Духовку розігріти градусів до 180 і поставити деко із м'ясом. Випікати доки сир не стане золотистим (хвилин 40-45).
www.recepti.biz.ua первые блюда рецепты с фото
http://recepti.biz.ua приготовить куриные отбивные
Рецепты греческой кухни с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
recepti.biz.ua хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда
Рецепт вкусного салата здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter