М'ясо по-флотськи

ДРУГІ СТРАВИ
602 М'ясо по-флотськи
Фото - М'ясо по-флотськи
інгредієнти:
  • Свинина (яловичина) 500 г
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Гірчиця
  • Бульйон 2 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна

М'ясо відбити, змастити з двох сторін гірчицею і обсмажити на олії. У каструлю налити олію (можна сало, але його треба обсмажити), покласти нарізану великими скибочками картоплю, посолити, поперчити. Потім крупно нарізану цибулю, посолити, поперчити, а потім укласти м'ясо. Залити бульйоном і тушкувати приблизно 30 хвилин.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт царской пасхи. Рецепты на пасху.

Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты тортов - рецепт торта з чорносливом. Осетинские пироги на заказ.

сорт кофе кофеварка эспрессо

Адреса сайтов с кулинарными рецептами. Googl кулинарные рецепты сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter