М'ясо по-флотськи
602
інгредієнти:
- Свинина (яловичина) 500 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гірчиця
- Бульйон 2 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
М'ясо відбити, змастити з двох сторін гірчицею і обсмажити на олії. У каструлю налити олію (можна сало, але його треба обсмажити), покласти нарізану великими скибочками картоплю, посолити, поперчити. Потім крупно нарізану цибулю, посолити, поперчити, а потім укласти м'ясо. Залити бульйоном і тушкувати приблизно 30 хвилин.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт царской пасхи. Рецепты на пасху.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты тортов - рецепт торта з чорносливом. Осетинские пироги на заказ.
Адреса сайтов с кулинарными рецептами. Googl кулинарные рецепты сайт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі