М'ясо по-чеськи

ДРУГІ СТРАВИ
633 М'ясо по-чеськи
Фото - М'ясо по-чеськи
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сир твердий 400 г
  • Майонез 250 г
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції (коріандр)

Викласти на дно форми шар м'яса, посолити, поперчити.

Потім шар цибулі, порізаної півкільцями.

Потім сиру картоплю, порізану кружечками, викласти шаром, поперчити і посолити.

Потім знову м'ясо, сіль, перець, шар цибулі, шар картоплі, посолити, поперчити.

Потім на отриманий "пиріг" зверху натерти сир і змастити майонезом.

Поставити у розігріту до 180-200 градусів духовку на 45 хвилин, не накриваючи кришкою, до утворення золотистої скоринки.


Рецепт борщ с бурякомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

легкие блюда

Кулинарный сайт анастасии скрипкиной 7Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Закваска VIVO для йогурта: приготовление йогурта в термосе.

ТутВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков

Рожденный во Франции. Рецепт Юлии ВысоцкойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон. Рецепт заварной крем.

Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом. Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter