М'ясо по-чеськи
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твердий 400 г
- Майонез 250 г
- Сіль
- Перець
- Спеції (коріандр)
Викласти на дно форми шар м'яса, посолити, поперчити.
Потім шар цибулі, порізаної півкільцями.
Потім сиру картоплю, порізану кружечками, викласти шаром, поперчити і посолити.
Потім знову м'ясо, сіль, перець, шар цибулі, шар картоплі, посолити, поперчити.
Потім на отриманий "пиріг" зверху натерти сир і змастити майонезом.
Поставити у розігріту до 180-200 градусів духовку на 45 хвилин, не накриваючи кришкою, до утворення золотистої скоринки.
Рецепт борщ с бурякомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарный сайт анастасии скрипкиной 7Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Закваска VIVO для йогурта: приготовление йогурта в термосе.
ТутВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков
Рожденный во Франции. Рецепт Юлии ВысоцкойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон. Рецепт заварной крем.
Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом. Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter