М’ясо по-бургундськи

ДРУГІ СТРАВИ
665 М’ясо по-бургундськи
Фото - М’ясо по-бургундськи
інгредієнти:
  • Куряче філе (телятина) 500 г
  • Морква 1 шт.
  • Бульйон 1.5 скл.
  • Вино червоне сухе 150 г
  • Чебрець 1 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Лавровий лист
  • Цибуля 4 шт.
  • Гриби сухі (свіжі печериці) 250 г
  • Масло вершкове

Мяско по-бургундськи інгредієнти М'ясо порізати і обсмажити на олії. Потім перекласти у каструлю, але без жиру, що на сковорідці.

Мяско по-бургундськи Покласти порізану моркву і смажити, доки не стане м'якою. Відправити її до м'яса у каструлю.

фото Мяско по-бургундськи Вилити в каструлю бульйон, вино, 0,5 ч. л. чебрецю, лавровий лист, видавити часник, посолити, поперчити. Довести до кипіння, зробити маленький вогонь і тушкувати до готовності.

Мяско по-бургундськи Куряче філе Цибулю нарізати на 4-6 частин.

Покласти у сковорідку, де розтоплена ложка вершкового масла і ложка соняшникової олії. Обсмажити до золотистого кольору.

Мяско по-бургундськи Морква Далі залити половиною склянки бульйону, додати сіль, перець, лавровий лист, пару гілочок петрушки і 0,5 ч. л. чебрецю, вогонь найменший, тушкувати хвилин 40, дивитися, щоб рідина повністю не випарувалася.

Мяско по-бургундськи Бульйон Далі обсмажити гриби.

Мяско по-бургундськи Вино червоне сухе М'ясо, моркву вийняти. Все інше процідити через сито і поставити на вогонь, щоб трошки загусло, додати шматочок вершкового масла, пом'ятого з борошном (1:1), можна трохи більше. Зробити вогонь трохи менше і, добре перемішувати масло і борошно, щоб все загусло.

Мяско по-бургундськи Чебрець Тепер все з'єднати (м'ясо з морквою, цибулю, гриби) і залити соусом-бульйоном. Довести до кипіння. Вимкнути, дати трохи настоятися.

А твой унитаз светится - вкусные торты на день рождения рецепты. Рецепты вкусных блюд.

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты американской кухни с фото.

рецепты салаты из коктейля морепродуктов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter