М’ясо по-бургундськи
- Куряче філе (телятина) 500 г
- Морква 1 шт.
- Бульйон 1.5 скл.
- Вино червоне сухе 150 г
- Чебрець 1 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Лавровий лист
- Цибуля 4 шт.
- Гриби сухі (свіжі печериці) 250 г
- Масло вершкове
М'ясо порізати і обсмажити на олії. Потім перекласти у каструлю, але без жиру, що на сковорідці.
Покласти порізану моркву і смажити, доки не стане м'якою. Відправити її до м'яса у каструлю.
Вилити в каструлю бульйон, вино, 0,5 ч. л. чебрецю, лавровий лист, видавити часник, посолити, поперчити. Довести до кипіння, зробити маленький вогонь і тушкувати до готовності.
Цибулю нарізати на 4-6 частин.
Покласти у сковорідку, де розтоплена ложка вершкового масла і ложка соняшникової олії. Обсмажити до золотистого кольору.
Далі залити половиною склянки бульйону, додати сіль, перець, лавровий лист, пару гілочок петрушки і 0,5 ч. л. чебрецю, вогонь найменший, тушкувати хвилин 40, дивитися, щоб рідина повністю не випарувалася.
Далі обсмажити гриби.
М'ясо, моркву вийняти. Все інше процідити через сито і поставити на вогонь, щоб трошки загусло, додати шматочок вершкового масла, пом'ятого з борошном (1:1), можна трохи більше. Зробити вогонь трохи менше і, добре перемішувати масло і борошно, щоб все загусло.
Тепер все з'єднати (м'ясо з морквою, цибулю, гриби) і залити соусом-бульйоном. Довести до кипіння. Вимкнути, дати трохи настоятися.
А твой унитаз светится - вкусные торты на день рождения рецепты. Рецепты вкусных блюд.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты американской кухни с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter