М'ясо "по-бразильськи"
![М'ясо "по-бразильськи"](https://s1.recepti.biz.ua/images/page-thumb/34634600/0/07/755/myaso-po-brazilski.gif)
![Фото - М'ясо](https://s1.recepti.biz.ua/images/page-thumb/1680105000/0/07/755/myaso-po-brazilski.gif)
- Яловичина 1 кг
- Жовток яєчний 4 шт.
- Фундук 100 г
- Вино червоне 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Чебрець 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Яловичину добре промити, очистити від жирних прошарків, розділити на 4 шматки. Приготувати маринад. Влити вино, порізати півкільцями цибулю, додати чебрець (можна орегано або базилік, перець запашний, чорний горошок по 5-10 горошин), 1 ч. л. солі. Залишити маринуватися години на чотири. Потім викласти на деко, попередньо змастивши жиром або олією. Шматочки можна викласти і невеликою гіркою, щоб трохи один на одного лягали. Зверху викласти цибулю з маринаду. Змастити жовтком, попередньо добре розмішати з фундуком, сіллю і перцем. Випікати хвилин 40 на слабкому вогні.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд - салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Осетинские пироги на заказ - салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Торт медовый с черносливом рецептИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с фотографиями. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой.
http://recepti.biz.ua googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter