М'ясо "по-бразильськи"

ДРУГІ СТРАВИ
601 М'ясо "по-бразильськи"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Жовток яєчний 4 шт.
  • Фундук 100 г
  • Вино червоне 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Чебрець 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Яловичину добре промити, очистити від жирних прошарків, розділити на 4 шматки. Приготувати маринад. Влити вино, порізати півкільцями цибулю, додати чебрець (можна орегано або базилік, перець запашний, чорний горошок по 5-10 горошин), 1 ч. л. солі. Залишити маринуватися години на чотири. Потім викласти на деко, попередньо змастивши жиром або олією. Шматочки можна викласти і невеликою гіркою, щоб трохи один на одного лягали. Зверху викласти цибулю з маринаду. Змастити жовтком, попередньо добре розмішати з фундуком, сіллю і перцем. Випікати хвилин 40 на слабкому вогні.

корзинка из песочного теста

Сборники Клипов (Рок, метал и тд - салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.

Осетинские пироги на заказ - салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Торт медовый с черносливом рецептИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с фотографиями. Срочное фото. Срочная полиграфия.

Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой.

http://recepti.biz.ua googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter