М'ясо по-ботошанськи
669
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Гриби печериці 10 шт.
- Квасоля біла (консервована) 2 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 0.5 л
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Нарізати дрібно цибулю, гриби і м'ясо.
На розігріту сковорідку налити олію і смажити цибулю.
Коли цибуля трохи підсмажиться, додати гриби. Перемішати.
У цей час в розігріту глибоку сковорідку налити олію і відправити готуватися м'ясо. Посолити.
Коли м'ясо посвітлішає, додати підсмажені гриби з цибулею. Перемішати.
Квасолю разом із соком змішати із м'ясом, грибами та цибулею.
Додати сметану.
Можна досолити і поперчити.
Перемішати, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 10 хвилин.
Печи-мангалы Vesta - рецепт лаваш на гриле.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з язика з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі