М'ясо по-ботошанськи

ДРУГІ СТРАВИ
669 М'ясо по-ботошанськи
Фото - М'ясо по-ботошанськи
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Гриби печериці 10 шт.
  • Квасоля біла (консервована) 2 бан.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 0.5 л
  • Сіль, перець
  • Олія рослинна

М'ясо по-Баташанскі інгредієнти

 

 

 

 

 

 

 

 

М'ясо по-Баташанскі Нарізати дрібно цибулю, гриби і м'ясо.

фото М'ясо по-Баташанскі На розігріту сковорідку налити олію і смажити цибулю.

М'ясо по-Баташанскі Свинина Коли цибуля трохи підсмажиться, додати гриби. Перемішати.

М'ясо по-Баташанскі Гриби печериці У цей час в розігріту глибоку сковорідку налити олію і відправити готуватися м'ясо. Посолити.

М'ясо по-Баташанскі Квасоля біла Коли м'ясо посвітлішає, додати підсмажені гриби з цибулею. Перемішати.

М'ясо по-Баташанскі Лукрепчатий Квасолю разом із соком змішати із м'ясом, грибами та цибулею.

М'ясо по-Баташанскі Сметана Додати сметану.

М'ясо по-Баташанскі Сіль перець за смаком Можна досолити і поперчити.

Перемішати, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 10 хвилин.

М'ясо по-Баташанскі Маслорастітельное

 

 

Печи-мангалы Vesta - рецепт лаваш на гриле.

Крабовый Салат. Рецепты - салати з язика з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter