М'ясо "По-болгарськи"

ДРУГІ СТРАВИ
511 М'ясо "По-болгарськи"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Яловичина (м´якоть) 3 кг
  • Сир твeрдий 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1.5 кг
  • Майонез 400 г

Нарізати молоду яловичину, як на бефстроганов, упоперeк волокон. Нарізати ріпчасту цибулю кільцями. Натерти сир на крупній тeртці.

У казан із плоским дном укласти рівним шаром нарізане м'ясо. Зверху покласти цибулю, не розбираючи на кільця і ущільнити її, злегка натискаючи долонями. На цибулю викласти тeртий сир і розрівняти. Майонез розмішати і акуратно укрити сир рівним шаром. Має вийти щось на зразок листкового "​​торта". Сіль і спеції додавати не треба.
Увімкнути духовку на 220-240 градусів і поставити казан на 1 годину 40 хвилин. Після того, як сир із майонезом почнуть запікатися і дадуть світло-бежеву скоринку, казан потрібно накрити кришкою і стежити за температурою зверху, щоб скоринка не підгоріла.
До кінця приготування страва осяде майже вдвічі. Нарізати великим гострим ножем, як круглий торт. Двома широкими лопатками розкласти гарячі шматочки по тарілках. Гарнір і спеції не потрібні.

Вкусные рецепты просто: вторые блюда по домашнему. Кулинарные рецепты с фотографиями.

Салат ласточкино гнездо фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом: первые блюда рецепт с фото. Первые блюда.

Рататуй рецепт французская кухня. Рецепты старой французской кухни.

карл шумахер рецепты

кофе для кофеварок - эспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter