М'ясо по-арабськи
- Курка (філе) 500 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 40 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Масло вершкове 60 г
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Часник 5 зуб.
- Вода 1 скл.
- Сіль
- Зелень
Часник очистити, дрібно нарізати, додати склянку води, лимонний сік. М'ясо промити, нарізати на шматки, злегка відбити і промаринувати протягом 1-2 годин у часниковому розчині з додаванням дрібно рубаної зелені. Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії без зміни кольору.
Збити яйце, додати пасеровану цибулю, рубану зелень, сіль. Мариновані шматки курки запанірувати в борошні, вмочити в яйце з цибулею і обсмажити на розпеченій з олією сковороді. Залишеним яйцем залити курку і запекти в духовці.
Спартак в картинках. Картинки футбольного клуба Спартака.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата с языкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Оригинальные Кремы: недорогой крем для торта. Оригинальный торт на день рождени.
Украинская кухня доставка ХарьковИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Сайт кулинарный поединок нтв. Сайт с кулинарными рецептами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter