М'ясо по-арабськи

ДРУГІ СТРАВИ
642 М'ясо по-арабськи
Фото - М'ясо по-арабськи
інгредієнти:
  • Курка (філе) 500 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне 40 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Масло вершкове 60 г
  • Сік лимонний 1 ч.л.
  • Часник 5 зуб.
  • Вода 1 скл.
  • Сіль
  • Зелень

Часник очистити, дрібно нарізати, додати склянку води, лимонний сік. М'ясо промити, нарізати на шматки, злегка відбити і промаринувати протягом 1-2 годин у часниковому розчині з додаванням дрібно рубаної зелені. Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії без зміни кольору.

 

Збити яйце, додати пасеровану цибулю, рубану зелень, сіль. Мариновані шматки курки запанірувати в борошні, вмочити в яйце з цибулею і обсмажити на розпеченій з олією сковороді. Залишеним яйцем залити курку і запекти в духовці.

Спартак в картинках. Картинки футбольного клуба Спартака.

www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт салата с языкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Оригинальные Кремы: недорогой крем для торта. Оригинальный торт на день рождени.

Украинская кухня доставка ХарьковИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ

Сайт кулинарный поединок нтв. Сайт с кулинарными рецептами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter