М'ясо по-англійськи

ДРУГІ СТРАВИ
713 М'ясо по-англійськи
Фото - М'ясо по-англійськи
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Гірчиця 50 г
  • Оцет 3 ст.л.
  • Спеції (сіль, лавровий лист, перець чорний мелений і горошком, селера суха, чилі червоний, розмарин)

М'ясо від Джеймі інгредієнти М'ясо на кістці промити, обсушити.

У каструлю налити 500 мл води і поставити на вогонь. Додати сіль, оцет, перець чилі, перець чорний горошком і селеру, розмарин і догвести до кипіння.

Остудити і покласти м'ясо, залишити у холодильнику на ніч.

М'ясо від Джеймі Потім змішати гірчицю (бажано із зернами) із чорним і білим меленим перцем та сіллю, змастити цим м'ясо, загорнути у фольгу і поставити у духовку на 90 хвилин при температурі 200 градусів. 

 

кулинарные рецепты первые блюда

Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Коллекция кулинарно-домашних сайтов. Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter