М'ясо по-англійськи
768
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Гірчиця 50 г
- Оцет 3 ст.л.
- Спеції (сіль, лавровий лист, перець чорний мелений і горошком, селера суха, чилі червоний, розмарин)
М'ясо на кістці промити, обсушити.
У каструлю налити 500 мл води і поставити на вогонь. Додати сіль, оцет, перець чилі, перець чорний горошком і селеру, розмарин і догвести до кипіння.
Остудити і покласти м'ясо, залишити у холодильнику на ніч.
Потім змішати гірчицю (бажано із зернами) із чорним і білим меленим перцем та сіллю, змастити цим м'ясо, загорнути у фольгу і поставити у духовку на 90 хвилин при температурі 200 градусів.
кулинарные рецепты первые блюда
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Коллекция кулинарно-домашних сайтов. Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі