М'ясо по-албанськи
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Майонез 4 ст.л.
- Приправа
- Перець чорний (суміш із 5 перців)
Свинячу шийку помити й нарізати у глибоку тарілку невеликими кубиками, потім нарізати ріпчасту цибулю, додати яйця, спеції.
Додати 4 ст. ложки борошна, майонез, краще додавати потроху, щоб не вийшло рідко у підсумку.
Все добре перемішати, дати трохи настоятися (1,5-2 години).
Потім столовою ложкою викладати на сковороду як оладки і смажити з двох сторін.
Можна їсти з будь-яким гарніром, а можна просто класти на хліб і їсти як бутерброд.
Глазурь со вкусом шоколада - шоколадный пудинг.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты блюд из рыбы сазан. Рецепты блюд из молоки рыб.
Рецепт торта Киевский. Рецепт Киевский торт.
Салат с Курицей и фруктами на апельсиновом соусе www.recepti.biz.ua
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с языком с фото.
Рецепт торты медовик здесь
Рецепты пирогов и пирожков: пирог со шпинатом. Очень вкусные пироги.
Good-cook кулинарный сайт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter