М'ясо "Південно-Північне"
580
інгредієнти:
- Свинина 800 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Паприка 2 ст.л.
- Перець червоний гіркий 0.5 ч.л.
- Ягода (ялівець) 2 ч.л.
- Помідор консервований 4 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Олія рослинна
Обсмажити в олії цибулю, часник і ялівцеві ягоди.
Додати м'ясо, порізане невеликими шматочками.
Посипати м'ясо солодким і гострим перцем.
Додати помідори і томатний сік.
Тушкувати хвилин 40.
Викласти на тарілки, прикрасити.
Кулинарные рецепты: рецепты пончиков на кефире. Рецепты с малиной.
Сайты кулинарные. Названия кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі