М'ясо "Пікантна нотка"
670
інгредієнти:
- Свинина 0.7 кг
- Айва 1 шт.
- Сметана 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус
- Вода
М'ясо помити, нарізати на невеликі шматочки.
Залити соєвим соусом і розбавити водою, тому що соус дуже солоний. Залишити на добу чи дві.
М'ясо покласти на сковороду разом із соєвим соусом, у якому воно змочене. Соус повинен злегка покривати м'ясо. Довести до кипіння.
Дрібно нарізати цибулю, покласти її до закипівшого м'яса і перемішати.
На великій або дрібній тертці натерти айву.
Перемішати і тушкувати до майже повного випаровування рідини.
Коли рідини на дні залишиться мало, додати сметану, розмішати і тушкувати до повної готовності.
Викласти м'ясо на рис і подати.
Рецепты старинной французской кухни. Рецепты французской кухни.
Лимонник тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі