М'ясо "Пікантна нотка"

ДРУГІ СТРАВИ
670 М'ясо "Пікантна нотка"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Свинина 0.7 кг
  • Айва 1 шт.
  • Сметана 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Соєвий соус
  • Вода

М'ясо

М'ясо помити, нарізати на невеликі шматочки.

Залити соєвим соусом і розбавити водою, тому що соус дуже солоний. Залишити на добу чи дві.


М'ясо покласти на сковороду разом із соєвим соусом, у якому воно змочене. Соус повинен злегка покривати м'ясо. Довести до кипіння.

М'ясо Дрібно нарізати цибулю, покласти її до закипівшого м'яса і перемішати.

фото М'ясо На великій або дрібній тертці натерти айву.

 

М'ясо Перемішати і тушкувати до майже повного випаровування рідини.

М'ясо Коли рідини на дні залишиться мало, додати сметану, розмішати і тушкувати до повної готовності.

 

М'ясо Викласти м'ясо на рис і подати.


Рецепты старинной французской кухни. Рецепты французской кухни.

Лимонник тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter