М'ясо під соусом бешамель
- М’ясo (курка, телятина, свинина)
- Молокo
- Борошно
- Базилік
- Карі
- Кріп
- Петрушкa
- Цибуля ріпчаста
- Олія
М'ясо нарізати або смужками, або як на відбивну. Відбити, посолити, поперчити, додати спеції і обсмажити на сковороді до готовності. Перекласти м'ясо на тарілку. У сковороді, де смажилося м'ясо, обсмажити до золотистого кольору дрібно порізану цибулю. Всипати туди ж столову ложку борошна і обсмажити злегка. Молоко підігріти і влити в цибулю з борошном. Перемішати, щоб не було грудочок. Варити на повільному вогні 20 хвилин, часто помішуючи. Додати в соус всі спеції, сіль, перець. Кріп, петрушку і зелену цибулю дрібно порізати і додати в соус. Викласти туди ж м'ясо і дати йому покипіти ще 5 хвилин. Якщо соус виходить густим, додати молоко. М'ясо виходить дуже ніжним. На гарнір подати рис або макарони, картоплю.
Рецепты блюд с фото - диетические блюда из говядины рецепты с фото. Купить говядину, цены.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.
Мясные салаты с грибамиПроизводство мясной продукции. Мясные консервы
Рецепт салата из морепродуктов. Морепродукты салат рецепт.
Торт наполеон бабушкин рецепт. Медовый рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter